ÇORUM İL MEM ARGE

4006 Bilim Fuarları Çağrısı İle İlgili Önemli Duyuru

.
4006 Bilim Fuarları Çağrısı İle İlgili Önemli Duyuru

  • 4006 Programından birtakım değişiklikler gerçekleşti. Bu değişiklikleri görmek için lütfen çağrı metnini dikkatle okuyunuz.
  • Başvuru sistemi Aralık ayında açılacaktır. (Bu tarih web sitesinde ilerleyen günlerde ila edilecektir.) Başvuru son tarihi 15 Ocak olarak belirlenmiştir.
  • Başvuru yaparken yürütücü /okul/ okul müdürü bilgilerinin yanı sıra sergilenecek projelere ait (projenin adı/konusu/amaç/özet) bilgileri de BAŞVURU AŞAMASINDA  sisteme girilecektir.
  • TÜBİTAK tarafından üniversitelerden atanan  İl Temsilcileri  sisteme girilen proje bilgilerini görüntüleme hakkında sahiptir. Daha sonra her bir başvurunun proje bilgilerini kontrol edip  sergilenmesine onay verecek ya da vermeyecektir. Bu nedenle BAŞVURU AŞAMASINDA İl temsilcisiyle görüş alışverişinde bulunabilirsiniz (telefon/email/karşılıklı görüşme).
  • Okulda sergilenecek projelerin en az %50 sinin ´araştırma projesi´ olması gerekmektedir. Araştırma projesinin tanımı için lütfen çağrı metnini okuyunuz.
  • Okul hizmet alanına göre sergilenecek proje sayısına sınır getirilmiştir.  Okul hizmet alanı 1,2,3,4 olan okullar en az yarısı araştırma projesi olmak üzere sadece 20, okul hizmet alanı 5,6 olan okullar en az yarısı araştırma projesi olmak üzere sadece 10 proje sergileyebilecektir.
  • Projelerde sadece bilimiz.tubitak.gov.tr adresinde yer alan´4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Logosu´ kullanılacaktır.

Uçtutlar Mahallesi Eşref Hoca Caddesi - 0 (364) 224 17 83 224 02 01 (Dahili 163 / 208 / 209)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.